Jeg bestilte for nogle uger siden en lille stak bøger fra Saxo, som jeg gerne vil vise jer. Samt en bog fra USA.

SONY DSC

SONY DSCSONY DSC

Jeg ejer faktisk allerede The Kiss of Deception af Mary E. Pearson på min kindle. Jeg elskede den så meget, og så var 2’eren dyr til kindle, så jeg valgte at købe den fysisk, og så måtte jeg jo også have den første, så de matcher, ikke sandt? 🙂

SONY DSC

Ink and Bone af Rachel Caine har jeg set frem til siden hun først hintede til den. Den lød så spændende! Det blev muligt at bestille den fra en boghandel i USA efter lidt mail korrespondance, for at få den signeret. Det fik jeg så! (Jeg viser det frem senere) Jeg har læst den, og den er god!

SONY DSC

Rogue af Julie Kagawa er efterfølgeren til Talon, som jeg var ret glad for. Jeg glæder mig til at læse den.

SONY DSC

The Shadow Throne af Jennifer A. Nielsen er den sidste bog i the Ascendance Trilogy, hvor jeg elskede de to første! Og så er disse udgaver sådanne nogle der knitre når man bladre. Det giver mig kuldegysninger – jeg elsker det!

Har I læst nogle af bøgerne?

2 Comments on Nye bøger #45

  1. Åh, jeg vil virkelig gerne have læst ‘Talon’! Julie Kagawa skriver så godt, men af en eller anden grund er jeg bare aldrig nået til de bøger..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.