Jeg har gennem den sidste tid modtaget en stak nye dejlige bøger 🙂 I stedet for det sædvanlige billedindlæg, har jeg valgt at lave en video.

Det er utrolig grænseoverskridende, at filme sig selv, og endnu mere offentlig gøre den, så alle kan se den. Jeg har haft en længere indre diskussion om hvor vidt jeg skulle gøre det, men er kommet frem til at jeg lige så godt kunne hoppe ud i det, så her kommer den.
Der er en masse fejl i den, jeg mumler, snubler over mine egne ord og ja you name it. Og min stemme lyder virkelig underlig -.-
Og jeg vil helst gerne være fri for negative og nedladende kommentarer, tak 🙂

Nye bøger from Sabrina Glud on Vimeo.

8 Comments on Nye bøger

 1. Hvor er det godt, at du valgte at lægge vlogen op 🙂 Du klarer det da rigtig fint!! 🙂
  Sikke mange bøger, du har fået dig – bliver helt misundelig! Er helt enig med dig i, at coveret til Ekko er fantastisk flot!
  Knus

 2. Det er så hyggeligt med en videoblog – og så dejligt anderledes. Jeg kan godt forstå, du tøvede en anelse omkring det; for det er enormt grænseoverskridende og mærkeligt, både i optagelsesprocessen og i offentliggørelsen. Men man er virkelig også sin egen største kritiker, og lægger alverdens betydning i ting, som andre slet ikke lægger mærke til.
  Resultatet er dog blevet rigtig godt, og sikke mange skønne (og vidt forskellige) bøger, du får vist frem. Jeg glæder mig til at høre din mening om “Da Duerne Forsvandt”, som jeg også lige selv har læst og anmeldt. Det var en meget pudsig bog at læse på nogle områder.

 3. Tillykke med din første videoblog 😀 Jeg synes at det er ret godt gået af dig! Gal en del bøger du har fået! Kan du overhovedet følge med? 🙂

  Jeg har selv overvejet at lave en, men jeg har ikke rigtig noget at filme med, så jegved det ikke helt.

 4. Hvor er det godt! 😀 Og jeg må sige, at jeg er vild imponeret over, at du slet ikke misbruger øh, øhm’ og andre fyldeord, som jeg gør :p

 5. Hvorfor i alverden skulle man dog kommentere negativ og nedladende? Den er da super fin! 🙂
  Hvordan er coveret på The Eternity Cure, er det sådan et underligt materiale som etteren? 😀 Jeg er jo en af dem, som godt kan lide det 🙂

 6. Du gør det så godt! :0) Fantastisk, jeg håber du bliver ved med at lave videos. Det skal du slet ikke være skræmt over overhovedet. :0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.