SONY DSCEn fin lille stak nye bøger, som næsten overholder min “begræns bogkøb” regel. Jeg har købt 2 af dem, en som er en fortsættelse og en som dog er en nye bog der ikke er en del af en serie.

SONY DSCDenne har jeg fået af forfatteren Louise Haiberg. Jeg er simpelthen bare så glad for den, både signeringen inde i selve bogen, og den søde lille seddel. Nøj det varmer et boghjerte rigtig meget. Sedlen er kommet op at komme på min bogreol, ved siden af den komplette Dæmondræberen serie.

SONY DSC

Som Stjerner på Himlen af Jennifer Niven er et anmelder eksemplar fra forlaget Alvilda. SONY DSC

The Glass Arrow af Kristen Simmons. Denne er ikke en del af en serie, og dermed bryder jeg også lidt min egen regel, men den virkede simpelthen bare så god at jeg måtte have den hjem med det samme. Coveret er virkelig smukt, og jeg har da også allerede læst den!SONY DSCInvaded af Melissa Landers. Fortsættelsen til Alienated. Jeg glæder mig til at læse den, når jeg kommer til den. Som skal være snart 🙂

Har I fået nogle gode bøger?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.