En lille stak bøger er fundet hjem til mig 🙂

SONY DSC SONY DSCDisse to fine sager har jeg købt brugt gennem AwesomebooksSONY DSCUnremembered har jeg fået af Alvilda
Det evige liv har jeg købt på Tellerup.dk under deres udsalg i november og med resten af mine bonus points
Prince of shadows har jeg købt brugt gennem awesomebooksSONY DSCBurned havde jeg forudbestilt fra Bookdepository. Jeg glæder mig så meget til at læse den!
Spell of the Highlander (Bog #7) i Highlander serien har jeg købt brugt gennem awesomebooks. Jeg samler langsomt Highlander serien, der er 8 bøger i alt, jeg har dem alle i mass market, undtagen denne, fordi den sjovt nok var billigere i hardback end mass market.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.