Jeg har en lille blandet stak nye bøger, et par fra Irland (Jeg købte faktisk ikke så mange som jeg havde regnet med) resten er anmeldelse og vundet.

SONY DSC SONY DSCDe andres blod. (En novelle samling jeg har vundet på forfatter Christian Reslow’s facebook side)
Christina Bonde: Følelse (anmeldereksemplar fra forfatteren)SONY DSCWilbert Stanton: The Artful (Vundet)
Dmitry Glukhovsky: Metro 2033 (Købt i Irland)SONY DSCHelene Wecker: The Golem and the Djinni (Denne fik jeg af Louise, efter Irene’s boggaveprojekt. Jeg havde ikke rigtig taget højde for om det var en for mig, for havde kun hørt en smule om den. Men bagsideteksten virker super spændende, så jeg glæder mig til at læse den!)
Marie Rutkoski: The Winner’s Curse (Købt i Irland)

Jeg er forresten ved at have pladsproblemer igen, og det kniber en smule med indretning i min lille hybel. Jeg har allerede 2½ reoler med bøger plus alle mine andre møbler. Egentlig er jeg ret godt tilfreds med min indretning, men jeg mangler nu engang lidt mere plads. Når jeg får et større sted at bo kunne jeg godt ty til en indretnings side som denne for at samle inspiration.

4 Comments on Nye bøger #32

  1. Udover de to sidste virker de alle samme meget dyster ud fra deres forsider. Jeg kender ikke rigtig nogle af dem selv.

    • Følelse synes jeg nu ikke har et dystert cover, men ellers ja. Men det gør mig intet, jeg kan godt lide dystre bøger 🙂

  2. Metro 2033-serien har jeg også stående, men har endnu ikke fået den læst. Gik lidt død i at finde ud af hvor mange der kom (har de danske) og så endte de bare på hylden. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.