Jeg kunne ikke dy mig da jeg var hjemme hos Katja for at arbejde lidt på bloggen, kom jo til at kigge på bøger også. Saxo havde på daværende tidspunkt fri fragt på alle engelske bøger, så jeg kiggede lidt rundt og fandt da en god stak. Jeg undskyldte mig med at jeg ikke skulle købe månedskort, og den ene af dem er til studiet 😛

SONY DSC SONY DSC

The maze runner, the scorch trials og the death cure af James DashnerSONY DSC

Bad girls don’t die af Katie Alender
Carrie af Stephen King (Det er denne bog der er til mit studie)SONY DSCA tale dark & grimm af Adam Gidwitz
Unravel me af Tahereh Mafi

2 Comments on Nye bøger #31

  1. Dejlige bøger du der har købt dig. Saxo er en fantastisk online boghandel, de har tit mange gode tilbud. Jeg vil rigtig gerne høre hvad du mener om Maze Runner trilogien, jeg har hørt meget forskellige meninger om den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.