Jeg har for første gang købt bøger gennem markedspladsen på amazon, og fik disse 9 bøger for blot 215 kr inkl. porto. Det er billigt, synes jeg!

Alle bøgerne er af Maria V. Snyder

SONY DSC SONY DSC

Jeg har faktisk allerede “Study” serien, dog i nogle andre covers, og disse var med i den pakke jeg købte, og så matcher de “Glass” serien. Det kan vi lide! Og så er de da fine er de ikke?SONY DSC

“Glass” serien som jeg meget gerne snart vil læse, inden den næste “Study” bog kommerSONY DSC

“An Avry of Kazan” fulgte også med, det eneste der irriterer mig en smule er at den sidste bog ikke passer i højden med de andre, og jeg har mine bøger på reolen efter højde, men jeg overlever 🙂 Denne serie glæder jeg mig også til at læse.

Har I læst noget af Maria V. Snyder før?

8 Comments on Nye Bøger #26

  1. Det var godt nok en skøn bogstak. Jeg har endnu ikke læst noget af Maria V. Snyder, men jeg har simpelthen hørt så meget godt om hendes bøger. Specielt har jeg hørt rigtig meget godt om study-serien, og regner helt sikkert også med, at få den læst på et tidspunkt 🙂

  2. De er så fine. Jeg har læst study, glass og inside serierne og den første om Avry. Skal også snart have fat i se to sidste til den serie. Og så skriver Maria V. Snyder på flere study bøger så der er masser at glæde sig til 🙂

    • Jep ved godt at hun skriver flere study bøger, derfor jeg faktisk virkelig gerne vil have dem her, så jeg kan læse glass serien inden de næste study bøger. Det har hun i hvert fald selv anbefalet 🙂 Og så elskede jeg bare study bøgerne

    • Ja også meget! Jeg var så glad, specielt da de så kom, var lidt nervøs for at blive snydt, for det var altså virkelig billigt! 😛

  3. Sikke et kup! Jeg ejer bind et og tre i study serien i samme serie som den du her har modtaget. Synes det er super flotte covers 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.