Jeg har på det seneste modtaget masser af nye bøger, men har ikke fået vist dem frem. Det vil jeg gøre nu 😀

SONY DSC

Er de ikk’ bare fine?SONY DSCPtolemæus Porten og Salomons Ring af Jonathan Stroud SONY DSCAmuletten fra Samarkand og Golems øje af Jonathan Stroud

Det jeg rigtig godt kan lide ved denne serie er de fine covers, hvor siderne er farvet 🙂 Jeg aner ikke om bøgerne er gode dog.SONY DSC

Følgesvenden og Forfald af Pernille Eybye SONY DSC

Den Troskyldige Troldmand og Stortroldmanden af Karen MillerSONY DSCHeaven af Alexandra Adornetto. Den er et anmeldereksemplar fra Politikens forlag, jeg hverken ejer eller har læst de to første dog. Endnu.
Den Danske Borgerkrig 2018-24 af Kaspar Colling Nielsen. Den er et anmelder eksemplar fra Saxo

1 Comment on Nye bøger #22

  1. Ej hvor skønt! Bartimæus-trilogien læste jeg for en del år siden (og elskede humoren i den). Har endnu ikke fået købt den fjerde bog, der er kommet, men eftersom jeg har den gamle udgave, er det lidt ærgerligt, at coverstilen er ændret. Men men… bare den er lige så god som de foregående, så går det nok 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.