Der er fundet et par enkelte bøger hjem til min reol (Og jeg skal seriøst snart have en ny!)

Ikke-navngivet-4 kopi

Narnia Fortællingerne af C.S. Lewis. Alle Narnia bøgerne i én kæmpe bog. Og når jeg siger kæmpe mener jeg kæmpe! Det er på dette tidspunkt hvor jeg vil have gang i to på en gang, fordi jeg vil ikke kunne tage den med mig og læse ^^
Jeg har forresten fået den af min moster 🙂 Og så er den bare fin med illustrationer i og det hele. books

Sanddrømmeren af Sidsel Katrine Slej. Det er et anmelder eksemplar.
Fønixens hjerte af Christina Ramskov. Den vandt jeg i en konkurrence hos forlaget på Facebook. hca

To bøger med H.C. Andersen eventyr. Jeg har tidligere ikke ejet nogle eventyr, og da jeg fandt disse to bøger til kun 40 kr for begge kunne jeg ikke lade dem være 🙂 De var dog i en boks som jeg har valgt at smide ud, fordi den var ret grim, og bøgerne er pænere i sig selv.

2 Comments on Nye bøger #15

  1. Håber du vil give Fønixens hjerte en chance og anmeld den, vil meget gerne vide hvad folk synes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.