Irene fra boghunden.dk havde stablet et arrangement på benene, hvor man fik en bogpartner. Det gik ud på, at man skulle købe en bog til hinanden. Så man gav en bog væk, og fik en. Jeg meldte mig til det samme, og blev parret sammen med Didde. Jeg syntes faktisk at det var ret svært at vælge noget, men det lykkedes, og jeg tror hun blev glad for det 🙂

Selv fik jeg disse to bøger ind af døren, som endda har stået på min ønskeliste. De virker utrolig spændende, og jeg glæder mig rigtig meget til at læse dem 😀

Ikke-navngivet-1 kopi

2 Comments on Nye bøger #14

  1. Glæd dig til A Girl of Fire and Thorns – den er virkelig god. (Det synes jeg i hvert fald. Ser frem til at læse din mening) 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.