I dag har jeg bestilt en ny telefon!

Denne fine sag. En Samsung Galaxy S 2 i hvid. Jeg glæder mig så meget til at den kommer! Jeg er virkelig træt af den jeg har, og der er så mange problemer med den, at jeg mest af alt har lyst til at kyle den ud af vinduet.
Og har hørt så meget godt om denne telefon. Mine to veninder har den, bare i sort, og er virkelig glade for den. Min mor, der har samme telefon som jeg har nu, har også bestilt den. Hehe. Og i hvid endda 😛

Jeg sidder så nu, og skal have et cover til den, og vil lave mit eget via onthecase.dk, som Katja også har gjort. Synes det er fedt med et mere personligt. Nu skal jeg så bare ha’ valgt det perfekte billed. Hehe.

4 Comments on Ny mobil telefon

  1. Den kan du godt glæde dig til! Jeg har Galaxy-modellen før denne, som jeg er virkelig glad for. Samsung er et rigtigt godt mærke. 🙂

  2. Lækkert med en ny telefon! 🙂 Jeg tror også, at jeg ville vælge Samsung, hvis jeg ikke var blevet afhængig af iPhones.. 😉

    Og tillykke med din tysk-eksamen i øvrigt! Det er bare super godt gået!

  3. Tillykke med den 😀 jeg håber at du bliver glad for den! Var der noget særlig grund til at du lige tog den? Jeg synes at den er fed i hvid

  4. Du er så heldig, ville også gerne havde den hvide… Har Samsung Galaxy 1’eren må det vil værre og 2 Iphones så har enlig nok…Hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.