Noget der kan irriterer mig grusomt ved bøgers covers, er hvis der ikke står hvilket nummer i en serie det er. Jeg ved ikke om det bare er mig, men specielt hvis der er mange bøger, er det da irriterende at skulle slå det op for at stille bøgerne op i den rigtige rækkefølge.

SONY DSCJeg mener det kunne da ikke skade at putte et lille nummer et sted på ryggen?

SONY DSC SONY DSC

(Ja, der er en grund til at Divergent 2 ikke står på hylden, min mor låner den :D)

Mange af de danske forlag er flinke til det, hvilket jeg elsker. Altså det behøver ikke være store fede numre som på nogle af Tellerup’s bøger, men bare et lille et.

Er der andre der har det sådan, eller er det bare mig der er tosset?

8 Comments on Nummer bog på ryggen

  1. Jeg elsker også når de lige propper et nummer på ryggen af bogen. Eller som minimum skriver på bagsiden at “Dette er bind 2 i …” så man i det mindste kan se det dér. Jeg er dog lidt ekstra fan, når forlagene gør det lidt diskret, eller gør nummeret til en del af titlen. “Elverskud” synes jeg fx er fin, fordi det er småt og diskret, hvor “Unremembered” og “Beautiful Creatures” synes jeg at det er blevet “indopereret” i titlen. 😀

    Omvendt er jeg også bare så geeky at jeg har klæbehjerne når det gælder serier. Ejer jeg dem, eller har jeg sat dem på plads på arbejdet, begynder de at sidde fast ret hurtigt. Og jeg Hader når andre så ikke sætter dem rigtigt. 😛

    • Ja det må gerne være lidt diskret, eller bare på bagsiden. Jeg synes bare det er pisse irriterende at skulle søge på nettet efter den rette rækkefølge, specielt når det er længere serier.
      Og jeg har desværre ikke klæbehjerne på det punkt 😛 hehe

  2. Der behøver ikke være nummer på ryggen, bare der et eller sted står, at det er bog 10 i serien xD Ellers er det røv svært at hitte rede i, når man ikke er udstyret med klæbehjerne xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.