November har været en begivenhedsrig måned. Der har været bogforum, som jeg allerede har skrevet om. Der kommer snart(ish) et indlæg med mine signerede bøger, hvis det har interesse. Det var en fantastisk weekend. Om søndagen var jeg med til babyshower for min veninde, hvilket var helt fantastisk.

Jeg var også blevet inviteret til Valby af Lindhardt og Ringhof for at se Mordet i Orientekspressen, hvilket er en virkelig god film, og så var det en super god oplevelse. Jeg har også fået læst lidt, mest i starten af måneden, fordi jeg er midt i eksamenskrivning nu.

Jeg har læst 5 bøger. Udover dem på billedet, har jeg også læst Heksedatteren af Sabrina Mose, men jeg glemte at få den med på billedet, og da jeg opdagede det, gad jeg ikke sætte det hele op igen.

Den bedste bog var helt klart Udstillet af Nicole Boyle Rødtnes. Det var alt andet end jeg forventede, og jeg nød virkelig hver en side. Jeg var også svært begejstret for Ellekongen af Signe Fahl. Der har heldigvis ikke været nogle dårlige bøger i november.

Har du læst noget godt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.