November måned har været en underlig måned. Den har været lang, grå og trist. Der er ikke rigtig sket noget, udover bogforum. Jeg har næsten ikke fået læst noget, kun 4 bøger. Det er ikke særlig meget for mig. Jeg har heller ikke rigtig fået opdateret bloggen så meget. Jeg har simpelthen ikke gidet. Jeg har ikke lavet noget som helst i november. Jeg har stort set heller ikke rørt min violin, hvilket ikke er så smart når vi har en koncert om to uger. Men jeg har ikke haft overskud. Jeg har bare set film og tv-serier, tilgengæld har det været nogle gode nogle 😀

Nu er det december, hvilket betyder jul! Så skønt 😀 Jeg har pyntet op, er i gang med at læse Let it snow, og håber på at komme rigtig i gang med at læse og blogge igen. Det er ikke fordi jeg ikke har lyst til det, det har jeg nemlig. Men november har bare været sådan… ja… det ved jeg ikke. Kender I det?

Så ja, november har stået på film, tv-serier, studie, opgave og eksamenslæsning. Jeg har 2 eksamener i december, hvor jeg virkelig frygter den ene, samt 2 andre i starten af januar. Så resten af december kommer til at stå på eksamenslæsning og selve eksamen (indtil den 18) og en koncert den 17. Men jeg skal ikke til Odense, kun lige den 18, så jeg får forhåbentligt også tid til at læse lidt og blogge en smule.

Jeg har et par indlæg i tankerne jeg skal ha’ skrevet, men hvis I har nogle ideer, må I meget gerne skrive dem i kommentar feltet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.