Fra fredag til søndag var vi i nordirland, virkelig smukt landskab også. Vi var ude og gå på gågaden i Larne (En lille bitte by, ude ved kysten), Nede ved kysten og på pub om aftenen om lørdagen, hvor vi spillede musik.

Den lille kirke i Larne. Den var rigtig hyggelig. Gågaden i Larne havde ikke meget at byde på, men det er også en rigtig rigtig lille by. Vi fik da shoppet lidt, og fik et par rigtig søde sko med blomster på til lidt under 40 danske kroner! Viser billede senere.

Udsigten fra vores Bed&Breakfast 🙂

Og selve Bed&Breakfasten. Vinduet ude til højre var vores værelse.

Nede ved kysten, det lille stykke land man kan se øverst til venstre er Skotland 🙂

Og igen hvor man kan se Skotland i baggrunden

Vi var ude og dyppe fødderne i vandet lørdag formiddag. Jeeez det var koldt! Hehe. Har endda billeder hvor vi står i vandet. Men det var fedt!

På pubben tidligere på dagen, der kom helt vildt mange mennesker tidligere.
Manden i den ternede skjorte ved siden af mig, er min online violin lærer. Det er pga. ham vi havde mulighed for at komme til nordirland.

Hvis I vil se flere billeder fra Nordirland så skriv det endelig 🙂 Jeg har masser! hehe. Der kommer flere indlæg fra Irland senere, men om de andre dage.

1 Comment on Nordirland & Larne

  1. Hej Sabrina.
    For min skyld må du meget gerne vise flere billeder af din Irlandstur 🙂 Jeg overvejer selv at besøge Irland på et tidspunkt, så inspiration er altid rart 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.