Elverskud_bog2_helbind_FINAL_ny.inddForfatter: Nicole Boyle Rødtnes
Original titel: Søsterpagt
Serie: Elverskud #2
Antal Sider: 273
Genre: Fantasy
Forlag: Alvilda
Udgivet: 2013
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

“Bogen er et anmelder eksemplar fra Alvilda

Læs også: Skæbnedans (#1)

Det handler den om:
Min søsters liv afhænger af, at jeg lærer det her.
“Jeg ved ikke, hvor Benjamin er,” siger jeg til far. Mit blik kravler ind i hans sind, og langsomt bliver hans øjne slørede. Jeg kan mærke hans fornuft, der protesterer, fordi han ved, jeg lyver. “Jeg ved ikke, hvor Benjamin er,” gentager jeg og tvinger mig længere ind. Jeg føler, jeg rammer en hinde, men jeg presser mig igennem, og fars modstand bliver svagere og svagere, til den helt forsvinder, og jeg har vundet. Denne evne giver mig en kæmpe magt, der så let kan misbruges, så let kan ødelægge …

Politiet efterforsker Benjamins forsvinden, og der går rygter om mord. Mens Rosa falder mere og mere fra hinanden af skyldfølelse og sorg, er både hun og Birke nødt til at lære mere om elverblikket, hvis de skal undgå at blive afsløret. Elverblikket kan nemlig andet og mere end at lokke mænd til. Det kan manipulere folks tanker og minder. Men det er svært at lære, vanskeligt at mestre og altid ekstremt farligt at bruge …

“Søsterpagt” er andet bind i triologien “Elverskud”

Min mening:
Jeg har glædet mig utrolig meget til denne bog, jeg kunne virkelig godt lide den første, og elskede hele universet og synes det var et frisk input til dansk litteratur. Det kunne ikke undgås at jeg havde store forventninger til denne, og den levede op til alle sammen.

Jeg kan rigtig godt lide at historien er dejlig nem at læse, sproget flyder og handlingen er spændende. Historien tager, så vidt jeg husker, fat der hvor den første sluttede, og vi følger Birke og Rosa og deres forskelligheder. Jeg kan rigtig godt lide Birke, hun er nem at relatere (bortset fra at hun altså er en elver) og hun kæmper bravt for at holde sammen på en nogenlunde normal hverdag. Rosa kan jeg også godt lide, dog kan jeg bedre lide Birke.

Jeg synes det er svært at beskrive mere uden at afsløre handlingen for dem der ikke har læst den endnu. Den sidste halvdel af bogen var min favorit del, der skete simpelthen så mange spændende ting, der fart over feltet og den slutning blæste mig omkuld! Jeg glæder mig så meget til at læse den næste bog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.