Elverskud_bog3_helbind.inddForfatter: Nicole Boyle Rødtnes
Original titel: Skyggehævn
Serie: Elverskud #3
Antal Sider: 264
Genre: Fantasy
Forlag: Alvilda
Udgivet: 2014
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

“Bogen er et anmelder eksemplar fra Alvilda

Læs også: Skæbnedans (#1), Søsterpagt (#2)

Det handler den om:
’’Hvor vover I!’’ Åmandens hvide krop springer op ad vandet. Raseriet koger i hans blik. Kirse ligger stadig gispende på jorden. Jeg forsøger at vride de sorte orme af hende, men for hver orm, jeg river af, griber to nye fat i hende.
’’Hvor vover I at stjæle min kone!’’ Åmandens råb runger gennem træerne. ”Og hvor vover du at prøve at flygte …’’ Han bøjer sig ind over Kirse. Ormene giver en hvæsende lyd fra sig, mens de strammer grebet om hendes hals. Kirse hiver efter vejret. Hendes ansigt bliver mere og mere blegt.
’’Stop det der!’’ råber jeg. ’’Du dræber hende!’’

Birke og Rosa er rejst tilbage til Tørveby for at befri deres søster, Kirse, men Åmanden giver hende ikke fra sig uden kamp. Hjemme venter også Malte, og snart står Birke over for sit livs sværeste valg: Vil hun fortælle Malte sandheden eller miste ham for altid?

Min mening:
Så kom vi til sidste bind i Elverskud serien. Jeg har det altid svært ved afslutningen af serien, enten er de gode ellers er de møg elendige. Denne var dog god, og jeg elsker altid at få en god afslutning på en serie jeg har elsket, selvom det samtidigt er sørgeligt at den slutter.

Der sker noget hele tiden, og det var spændende at se hvordan tingene udviklede sig. Jeg synes bogen har plads til lidt forbedringer, men jeg er meget tilfreds med slutningen. Jeg blev ikke efterladt med ubesvarede spørgsmål, hvilket er noget af det vigtigste for mig.

Nicole Boyle Rødtnes skriver stadig godt og formår at holde læseren fanget, eller i hvert fald formår hun at holde mig fanget. Jeg elsker at denne serie er så hurtig og let at læse, det trænger man bare til ind i mellem, dog uden at den bliver barnlig eller kedeligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.