Ilttyv_bind_1.inddForfatter: Nicole Boyle Rødtnes
Original titel:
Over Sløret
Serie: Ilttyv #1
Antal Sider:
357
Genre:
Dystopisk
Forlag: Alvilda
Udgivet: 2015
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Alvilda

“Mit løb tærer på ilten, og smagen af jern i munden bliver stærkere og stærkere. Den lægger sig som en hinde på min tunge. Hvis jeg ikke får fat i mere ilt snart, dør jeg …”

I en dyster fremtid koster hvert åndedrag penge. Kun de rige har råd til kvalitetsilt, som den der fandtes før katastrofen. De fattige må nøjes med dårligere ilt, der langsomt gør dem syge.
Troy og Shay kæmper for at overleve, men da Shay bliver fængslet under falske anklager og ikke har råd til at betale ilten i fængslet, bliver de begge tvunget ud i en livsfarlig alliance …

Da jeg opdagede at Nicole Boyle Rødtnes skrev en dystopisk serie blev jeg virkelig glad, og glædede mig så meget til at læse den, og endnu mere da bagside tekst og cover kom. Det er længe siden jeg virkelig har slugt en bog så hurtigt!

Nicole kan et eller andet med ord. Jeg kan ikke beskrive hvad det er der fanger mig så meget, men jeg bliver i hvert fald fuldstændig opslugt af hendes historier, og denne var ingen undtagelse. Hun har virkelig fået skabt et fantastisk univers, og hvor der ligger mange ting under overfladen og lurer, som jeg glæder mig til at læse mere om i de næste bind.

Personerne Shay og Troy var gode hovedpersoner og jeg nød at følge dem. Jana sagde mig aldrig så meget, og Shay’s far (Troy’s stedfar), som jeg ikke lige kan huske hvad hedder, men ham brød jeg mig virkelig ikke om. Han træffer nogle beslutninger og opfører sig på en måde, jeg ikke lige kan forlige mig med.

Jeg elskede alt ved denne bog og kan ikke lige sætte fingeren på noget jeg ikke brød mig ikke. Slutningen var virkelig heftig, og en af de værste cliff-hangeres jeg længe har oplevet! Jeg glæder mig virkelig meget til at læse den næste bog!

2 Comments on Nicole Boyle Rødtnes: Over Sløret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.