9417928Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes
Original titel: Bitchen imellem os
Serie:
Antal Sider: 172
Genre: Contemporary
Forlag: Facet
Udgivet: 2010
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Det handler den om:
“Vi elsker hinanden, men du … du kom i vejen. Du ødelagde alt.” Katrines stemme er skinger.
Og midt på den hårde, våde asfalt i vores indkørsel bliver jeg pludselig i tvivl om, hvorvidt hun faktisk elsker dig mere end mig. Om hendes syge, kvælende kærlighed på en eller anden måde er stærkere end min?
Den dunkende smerte snor sig i kroppen og fortærer alle tanker … Hvert sted hun har sparket. Hvert sted hun har slået. Hver finger hun har brækket …

Hvad gør man, når man elsker en fyr så meget, at man ikke kan leve uden ham?

Da Astrid møder Alex, forelsker hun sig med det samme, men Alex har allerede en kæreste, og Katrine er dødeligt afhængig af ham.

Bitchen imellem os er en rå ungdomsbog om pigevold og umulig, grænseløs kærlighed

Min mening:
Dette er en lidt barsk bog, der viser hvor blind man kan blive af kærlighed, samtidig med andre faktorer der spiller ind.
Lad os starte med at tale om Alex. Han er et svin, for at sige det lige ud, og en ret svag karakter. At han kan udnytte både Katrine og Astrid overgår min opfattelse. Han vil gå fra Katrine, men kan ikke fordi hun har det hårdt, som han selv siger. Ja hun har det sikkert hårdt, men hans opførsel hjælper ikke det store. Han er utro og holder både hende og Astrid for nar. Det er ret egoistisk, han vil have dem begge, men det kan han ikke. Han tager sig først sammen, da Astrid kommer grueligt gal, hvor det så er for sent.
Astrid, hun skulle slet ikke have været begyndt. Nej hun vidste ikke, at han havde en kæreste i starten, men da hun fandt ud af det, burde der have været en stopklods. Men hvad ved jeg? Kærlighed gør blind. Hun er ret stædig og naiv efter min opfattelse.
Katrine er bare en psykopat, hun er ret forstyrret. At hun kan opfører sig som hun gør, uden egentlig tanke for, hvad det er hun gør, eller hvilke konsekvenser det har. Hun burde få hjælp af en eller  anden art. Og så burde hun bare droppe Alex, når alle tegnene skriger på, at han ikke har alle følelserne med i det forhold, og er utro. Og hun får endda det ene bevis efter det andet smidt i hovedet. Men på den anden side, kan hun vel ikke gøre for det, så forskruet som hendes sind er.

Nicole Boyle Rødtnes skriver overraskende godt. Jeg har ikke læst noget af hende før, og det var en sand fornøjelse at læse denne bog, som stikker lidt udenfor min normale læseramme.
Hun formår at bruge sproget godt. Hun gør det ungdommeligt, så det passer ind til tiden og historien, uden at overdrive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.