Forfatter: Nick Clausen | Original titel: Tidevandet | Serie: – | Antal Sider: 152
Stjerner:

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Facet

Jeg har læst en del bøger af Nick Clausen indtil videre. Tidevandet var dog gået lidt under min radar, jeg ved ikke helt hvorfor. Men da jeg så at den blev genudgivet med nyt cover, måtte jeg læse den, og det fortryder jeg ikke. Det er en kort men effektiv bog. Den var forudsigelig, men hyggelig på den uhyggelige måde. Clausen formår at give læseren et gys. Selvom jeg måske er for gammel til bogens målgruppe, så nød jeg virkelig fortællingen. Havet har altid været både skræmmende og spændende, her var det dog mest skræmmende. Jeg elskede at følge gruppen af venner prøve at overleve og finde ud af, hvad der egentlig foregik. Jeg elskede de lokale der holdt på hemmeligheden. Det eneste negative jeg kan sige om bogen er personerne. Jeg synes ikke de opførte sig som deres alder. De opførte sig yngre end de var, så da jeg fandt ud af hvor gamle de i virkeligheden er, blev jeg noget forvirret. Men det er også det eneste negative. Det er en rigtig spændende bog, som er velegnet til et stort publikum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.