Så fik jeg mig endelig et par nye sko. Og ved I hvad? De knirker ikke når jeg går! Det er vidunderligt, hehe. Jeg har længe gået og overvejet hvilket på sneakers jeg skulle give mig i kast med, for de skal støtte godt ved hælen og indersiden af foden, fordi jeg går meget underligt. Jeg besluttede mig for New Balance. Jeg synes de ser rigtig gode ud, og så findes der mange forskellige modeller.

newbal

Denne smukke sag er kommet hjem til mig. Jeg synes den er så fin, specielt med det grønne ved hælen. Nu er grøn jo min yndlingsfarve 🙂 Og det bedste er, at de er rigtig gode at gå i. Der stod på hjemmesiden at de var lidt små i størrelsen, så jeg købte den lidt større end normalt. De har ½ størrelse – smart. Så i stedet for min normale str. 42 har jeg nu en 42½. (Ja ja, jeg ved godt, at jeg har store fødder)

Når jeg engang skal have endnu et par, kunne jeg godt finde på at vælge et par Reebok igen, for de var nu også gode at gå i, indtil de blev slidte.

6 Comments on New Sneakers

  1. New Balance er også et fedt mærke. Det er ét af de få jeg også kan købe uden problemer. Har ikke set dem du har anskaffet dig, men kunne da klart godt finde på at købe dem. De har lidt “pang” uden at det er for meget. 🙂

  2. Fede sko 🙂 Elsker den Grønne farve. Har selv kigget lidt på det mærke, men det ente med nogle Nike Free Run + så nu mangler jeg ikke sko 🙂

  3. Det kunne jeg godt forstille mig 😛 Jeg synes også at det var svært at finde 10 bøger :b de første 2-3 stykker var nemme nok, men så tog det også langt tid at finde dem!

    Jeg er vilde med dine nye sko, den grønne farve, er rigtig fed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.