craziesplakat_1I filmen ‘The Crazies’ er tilværelsen god, tryg og forudsigelig i en lille by i midtvesten, indtil en tilsyneladende beruset farmer går amok med et haglgevær.

Kaos bryder snart løs i den lille by, hvor den ene efter den anden af beboerne går amok i en uforklarlig blodrus.

Sheriffen, Dutton (Timothy Olyphant), vil have sin kone (Radha Mitchell) til at flygte, men det er for sent. Militæret har lagt en jernring om byen og lader ingen undslippe.

Vanviddet spredes som en virus, og desperat forsøger Dutton og hans kone at slippe væk fra den dødsdømte by. og de må sørge for at undgå både de smittede og militæret, der ikke tager nogen chancer.

Hvis du godt kan lide splatter film, og endnu ikke har set denne, så synes jeg du skal gøre det. Jeg synes egentlig ikke der er særlig meget gys over den, eller også er det bare mig der er hærdet efterhånden. Men masser af blog og splatter er der i hvert fald. Jeg synes filmen er rigtig god, og slutningen tager lidt et tvist jeg ikke havde forudset, og det er altid en bonus herfra.
Jeg ved ikke, hvad man vil synes om filmen, hvis man har set den originale. Men jeg har ikke set den originale, og synes den er ret god. Altså det er ikke en oscar værdig film, men helt klart en film værd at se 🙂

2 Comments on The Crazies

  1. Jo tak 😀 ja jeg synes godt at det kan være lidt svært, jeg har kigget på nogle navne, men de var ikke særlig fede. Min søsters hed victor, og min egen hed pjuske. Bølle er da meget sjovt 😛

    Cara, kan jeg er jeg helt vild med 😀 både navnet, og at det er så personligt som det er. Jeg har måske overvejet at tag en af mine ynglings personer fra en eller anden bog, De har bare alle sammen lange navne :p

  2. Et noget sent svar, men tusind tak skal du have! Jeg skrev om Ray Bradburys Fahrenheit 451 og Svend Åge Madsens Syv aldres galskab og om fantastisk litteratur. Det var faktisk rigtig spændende. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.