Jeg blev for et stykke tid siden spurgt, om jeg vil vise mine fem smukkeste bøger. Det vil jeg da gerne. Jeg har dog haft super svært ved at vælge, for jeg har virkelig mange smukke bøger. Det kan da også være, at der kommer flere af denne type indlæg, hvis I er interesseret i det?

Skin af Ilka Tampke fik jeg i enten julegave eller fødselsdagsgave, det kan jeg ikke helt huske. Jeg opdagede den via booktube, og blev fuldstændig forelsket i coveret. Jeg synes virkelig det er smukt! Jeg har endnu ikke læst bogen, men jeg glæder mig meget til at se, om indholdet er lige så smukt.

The Glass Arrow af Kristen Simmons er en fantastisk bog. Både indvendigt og udvendigt. Jeg blev igen tiltrukket af coveret, og synes at den virkede spændende. Det er virkelig en fantastisk standalone bog!

Sejlvæveren af Muffy Morrigan. Jeg har ikke læst den endnu, men jeg er så vild med det her cover! Bogen virker også spændende, så jeg glæder mig meget til at læse den.

Stolen Songbird af Danielle L. Jensen er en fantastisk trilogi. Jeg er helt vild med historien. Coveret er også fantastisk smukt! Jeg læste den faktisk i første omgang på min kindle, hvor jeg fik den gennem netgalley, det var faktisk den allerførste bog jeg læste på min kindle. Men jeg elskede den så meget, og synes den var så smuk, at jeg bare måtte eje en fysisk udgave.

Det er længe siden, at jeg har nævn Darkfever af Karen Marie Moning. Det synes jeg i hvert fald selv. Jeg prøver at holde mig i skinnet, men det kan være svært 😛 Jeg er stadig fuldstændig betaget af denne historie. Mange synes coveret på disse udgaver er grimme, det forstår jeg ikke. Jeg synes faktisk det er et rigtig pænt cover, og jeg er lidt ærgerlig over, at det kun er de første 5 bøger der findes i denne stil.

Hvilket cover er din favorit?

1 Comment on Mine fem smukkeste bøger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.