Jeg snakkede lidt med Katja fra Tell, om strik trøjer. Hun er nemlig i gang med at strikke en trøje. Altså nu strikker jeg ikke, det har jeg ikke tålmodighed til hehe. Men da jeg var i Irland, var vi oppe i en lille by der hedder Cong, der ligger i vest irland, hvor vi fandt en lille butik der solgte alt muligt strik, og andre ting. Der købte jeg så denne super dejlige striktrøje, til kun ca. 300 danske kroner. Synes jeg er billigt, når den er håndlavet af uld fra irske får 🙂 Kan godt lide at støtte sådanne små lokale butikker

Synes ikke lige frem at tøj er noget af det nemmeste at tage billeder af. Men her er den. Den er sådan blå /grøn. Virkelig fed farve. Og den er bare så varm. Også derfor jeg ikke går med den i øjeblikket. Den er lidt for varm!

3 Comments on Min dejlige irske strik

  1. Det er faktisk helt vildt billigt for sådan en trøje! Hvor er den bare fed! Kan rigtig godt lide mønstret, minder lidt om mit. Jeg ville da i hvert fald ikke have noget i mod at have sådan én. 😛
    Hæ, ja min far er svensker, eller dvs. han er født og opvokset i Danmark, men hans far var svensker, og han valgte også at blive svensk statsborger. Taler flydende svensk og ser svensk tv-avisen… men der forstår jeg altså heller ikke et kuk. xD
    Og tusind tak! 😀 Er også blevet helt glad for det! Dejligt med forandring! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.