Jeg syntes at jeg ville forkæle mig selv lidt, og købe nye strenge til min violin. De skal helst skiftes en gang om året, men har skiftet dem siden jeg købte violinen for 2 år siden ca. De koster også ca. 400 kr. Det har jeg ikke altid penge til.
Det skal også siges, at jeg HADER at skifte strenge. Som i virkelig hader. Det er så besværligt. Men jeg plejer godt at kunne, men ikke denne gang. Ved ikke om I kan se på billedet af den, at den ikke er som den skal være? Har skiftet alle strengene, og skruerne er stramme som jeg ved ikke hvad. Normalt kan de godt være stramme, men seriøst jeg har fået en freaking VABEL på min finger.
Men det lykkedes til sidst at få dem på og få stemt lortet. Men de går hele tiden ud af stemning, når det er nye strenge, så da jeg kom hjem, ville jeg løsne denne ene streng som er ekstra slem, for at se om der sad noget i vejen. Gjorde der ikke, og nu kan jeg ikke få den stemt op. Lort. Og jeg skal øve med mit renæssance band på tirsdag. Må tage den ind til violinbyggeren tirsdag efter skole og få ham til at lave min lille baby, så jeg kan spille igen.

Heldigvis har jeg da også en elektrisk violin som jeg kunne øve mig lidt på i dag. Men det er altså bare ikke det samme som min dyre dejlige baby her. Suk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.