Det er vidst ingen overraskelse at halvdelen af 2015 er gået, derfor laver jeg også Mid-year book freak out tagget, hvor jeg ser en smule tilbage på de bøger jeg har læst siden januar.

1. Best book you’ve read so far in 2015.
Der er et par stykker, så det er lidt svært at vælge. Men valget falder på The Kiss of Deception af Mary E. Pearson. Ja, jeg ved godt jeg har nævnt den ret meget på det seneste, men den var altså virkelig god!

2. Best sequel you’ve read so far in 2015.
Jeg er ikke færdig med denne endnu, men jeg har læst over halvdelen af den. The Runaway King af Jennifer A. Nielsen. Den er simpelthen fantastisk og virkelig spændende!

3. New release you haven’t read yet, but want to.
The Heart of Betrayal af Mary E. Pearson som er efterfølgeren til The Kiss of Deception. Jeg har bestilt den, og glæder mig så meget til at læse den! Og Ink & Bone af Rachel Caine. Der er ret mange, og jeg glæder mig til at læse dem alle.

4. Most anticipated release for the second half of the year.
The Iron Warrior af Julie Kagawa som udkommer til oktober. Det er det afsluttende bind i spin-off serien til The Iron Fey. Jeg er ikke så vild med den som den originale, men jeg glæder mig alligevel, og den forrige bog sluttede med en ret stor cliff-hanger!
Jeg glæder mig også til Oblivion af Jennifer L. Armentrout som udkommer til december. Det er en companion novel til Lux serien. Den første bog fortalt fra Daemon’s synsvinkel, selvfølgelig med nogle helt nye scener. Jeg glæder mig!

5. Biggest disappointment.
Der er nogle stykker, men vælger Snakecharm af Amelia Atwater-Rhodes. Jeg elskede den første bog, og jeg elsker hendes vampyr bøger, men denne skuffede simpelthen bare så meget. Øv.

6. Biggest surprise.
Der er det uden tvivl The Selection af Kiera Cass. Jeg synes coveret var smukt, men jeg havde altid været lidt lunken på indholdet, men var blevet tilpas nysgerrig. Jeg blev fuldstændig taget med storm. Den overraskede simpelthen så meget!

7. Favourite new author (debut or new to you).
For ikke at nævne den samme bog (forfatter) igen og igen, nævner jeg denne gang Kristen Simmons som har skrevet The Glass Arrow. Den var fantastisk, og jeg glæder mig til at læse mere af hende.

8. Newest fictional crush.
Han er godt nok lidt for ung til mig, men det må være Jaron fra The Runaway King. Han er virkelig herlig, og jeg elsker ham.

9. Newest favourite character.
Lia fra The Kiss of Deception, ja ja, nu nævner jeg den igen, men jeg kunne virkelig godt lide hende! Derudover kan jeg også godt lide Aya fra The Glass Arrow. Begge to fordi de er stærke, men ikke uovervindelige, og de vil bare gerne leve i fred, sådan som de selv har valgt.

10. Book that made you cry.
Ingen. Det er yderst sjældent jeg græder til bøger, og indtil videre er der ingen i år der har fået mig til det.

11. Book that made you happy.
Jeg ved det ikke helt. Alle bøgerne jeg elskede, har jo gjort mig glad, men jeg kan ikke nævne en bestemt.

12. Favourite book to film adaptation you saw this year.
Ikke nogen, hvis jeg skal være helt ærlig.

13. Favourite review you’ve written this year.
The Kiss of Deception, som kan læses lige her. Jeg elskede virkelig at skrive den anmeldelse, både her på bloggen, og den der ligger på goodreads, som du kan læse her.

14. Most beautiful book you’ve bought so far this year (or received).
Invaded af Melissa Landers. Jeg har ikke læst den endnu, men den har virkelig et smukt cover!

15. What books do you need to read by the end of the year?
Jeg kan ikke nævne en enkelt bog, der er simpelthen så mange jeg gerne vil læse, og jeg har svært ved at nævne en enkelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.