21922922Forfatter: Mette Bundgaard Laursen
Original titel:
Skæbnens Valg
Serie: Caldera #3
Antal Sider:
296
Genre:
Romance, Science Fiction
Forlag: Forlaget Facet
Udgivet: 2014
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Bogen er et anmelder eksemplar fra forlaget Facet

Læs også: Profetiens Kald (#1), Skyggernes Spil (#2)

Det handler den om:
Tilbage på Jorden er Kate fast besluttet på at leve sit eget liv frem for at leve efter Noahs profeti. Men det er svært for hende at komme videre, når hendes tanker bliver ved med at vende tilbage til Caldera. Hun er dog helt sikker på, at hun ikke vil vende tilbage til galaksen sammen med Noah – lige indtil han giver hende et tilbud, hun ikke kan afslå.

Min mening:
Tredje og sidste del i Caldera serien. Det var en ganske udmærket slutning, på nogle punkter kunne jeg bedre lide denne end de første to.

De første mange sider var ret langtrukken og jeg brød mig virkelig ikke om Kate! Hun er simpelthen så irriterende. Hele hendes liv er bare gået i stå efter hun er kommet tilbage til jorden, og hun er rastløs uden egentlig at have en grund til det synes jeg. Hendes små eskapader med Christian er bare ynkelige og nytteløse synes jeg.

Da Kate kommer tilbage til Caldera kommer der lidt gang i tingene igen. Jeg kan virkelig godt lide Naphal i denne bog, selvom han er lidt af et svin i starten, men hans grunde er egentlig gode nok, på en eller anden måde.

Generelt bliver rollerne byttet lidt rundt her, mellem Noah og Naphal, og det kunne jeg godt lide. Det viser bare at det hele ikke er sort og hvidt, men der også er gråt. Noah kan virke som den onde, selvom han gør tingene i en god tro, og gør alt for at udfylde sin profeti. Naphal kæmper for at få Kate tilbage.

Der var en del med profetierne, der er svær at snakke om uden at afsløre noget, men i hvert fald, tror jeg det var meningen at det skulle komme som et chok når det endelig skete, men da havde jeg allerede gættet det i bog 2, hvilket var lidt ærgerligt, hvis ikke det var meningen. Slutningen var god, men forudsigelig.

Generelt igennem begge bøger, var der ikke rigtig noget uforudsigeligt. Det er en fin serie, hvis man vil have noget let og hyggelig læsning, men ikke mere end det. Skrivestilen var udmærket somme tider, men for det meste irriterede den mig noget så grusomt samt de andre ting skrevet om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.