I tirsdags var jeg blev jeg klippet, hehe. Det blev faktisk lidt kort. Ved endnu ikke helt om jeg kan lide det, men det vokser jo heldigvis. Efter det tog jeg hjem til min mor, og spiste aftensmad, hvorefter jeg tog til noget renæssance inden den store øver weekend den 17-18 marts. Skal igen på tirsdag fra 17.30 til 20.00 ca.

Og i går var jeg til orkester undervisning samt violin undervisning, og tog hjem til min mor igen og spiste. Valgte at sove hos hende, det gør jeg ikke så tit. Det var dog ikke en særlig god nat, jeg havde haft ondt i maven, og vågnede med mega kvalme kl. 4.00 og måtte ligge ude ved toilettet.
Måtte blive hjemme fra skole, har det stadig skidt nu. Ondt i maven sådan syre fornemmelse agtigt. Er også stadig hjemme hos min mor, og bliver her til aftensmad igen. Får hende godt nok set meget denne uge, hun har nemlig fødselsdag på lørdag, så der skal jeg hjem til hende igen, hvor min moster og morfar også kommer. Det skal nok blive hyggeligt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.