Marts har virkelig været en god læsemåned. Jeg ved ikke hvordan jeg har fået læst så mange bøger.
Jeg har læst 10 bøger, dog kun 3 som har været fortsættelse. Jeg har afsluttet 2 serier dog.

SONY DSCLee Nichols: Forræderi (Haunting Emma #2)
“Jeg kunne virkelig godt lide den første bog, denne levede dog ikke helt op til mine forventninger. Den var dog ikke dårlig. Det føles lidt som om pusten er gået lidt af historien. Jeg kan godt lide skrivestilen, dog ikke den bedste jeg har oplevet, men den underholdte mig og var let. Handlingen var også okay, jeg synes dog der manglede et eller andet. Jeg kan ikke præcis sige hvad.”
Læs hele anmeldelsen her.

Lee Nichols: Overgivelse (Haunting Emma #3)
“Handlingen var kedelig for at sige det ligeud. Det var først ved slutningen at der begyndte at ske lidt, og da der endelig kom lidt fart over feltet sluttede bogen. Slutningen, som der er bygget op til gennem alle tre bøger, var virkelig plat og overfladisk. Forfatteren har brugt mere tid og energi på kærligheden mellem Emma og Bennett (og andre) end det store episke opgør til sidst. Det er virkelig ærgerligt. Det er ikke en serie jeg kommer til at genlæse, for den sidste bog ødelagde det virkelig for mig.”
Læs hele anmeldelsen her.

Louise Haiberg: Revolution (Dæmondræberen #3)
“Revolution er virkelig en smuk afslutning på en fantastisk trilogi. Jeg kunne ikke have ønsket mig nogen anden afslutning. Selvom den knuste mit hjerte, gik det hele alligevel op i en højere enhed. Da Lucifer opdagede at Dominic var ved at blive reddet, og hans reaktion, det var bare så fed en reaktion. Jeg fik et tydeligt billede i mit hoved. Fantastisk, og virkelig skræmmende. Dette kunne godt gå hen og blive min favorit af alle tre bøger. Oprører vil altid have en speciel plads, fordi det er den første og den der introducerede mig til hele universet, men Revolution var virkelig fantastisk! Det er nok en af de bedste afslutninger på en serie/trilogi jeg nogensinde har læst.”
Læs hele anmeldelsen her.

Månedens bedste bog: The Glass Arrow af Kristen Simmons og Revolution af Louise Haiberg. (Jeg kan ikke vælge mellem de to.)
Månedens dårligste bog: H. M. Ward: Bane

Det giver mig 26 points for marts måned

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.