29064250

Forfatter: Mark Frost | Original titel: Rogue | Serie: Paladin Profetien #3 | Antal Sider: 325 | Genre: Fantasy | Forlag: Høst & Søn
Stjerner:

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Høst & Søn

Paladin-profetien er en hæsblæsende trilogi om urgamle væsner, der truer med at tilintetgøre verden. Og om en alliance af teenagere, hvis skæbne det er at bekæmpe dem … Eller slutte sig til dem.Will West leger med ilden. Måneder efter at have afsløret det foruroligende og ellers mørklagte formål med Paladin-profetien samarbejder Will stadig med hjernen bag det hele – hans egen bedstefar, Franklin Greenwood. Will gør det for at holde sine venner i sikkerhed. Men hvor sikre er de i hænderne på en gal mand? Under konstant overvågning pønser Will og hans venner i al hemmelighed på en plan, der kan fælde Franklin Greenwood én gang for alle. Men mens det uundgåelige opgør nærmer sig, afdækker alliancen gamle hemmeligheder, der truer med at splitte dem ad. Kan de med deres særlige evner beskytte Jorden mod dæmoner fra en anden tid og sted? Eller vil en stikker iblandt dem ødelægge dem og den verden, de lever i?

Jeg havde virkelig glædet mig til denne. Jeg elskede de to første, specielt den allerførste nemlig Paladin Profetien. Arven levede desværre ikke helt op til mine forventninger.

Jeg ved ikke om det er fordi det var så lang tid siden jeg har læst de første, og jeg kunne ikke rigtig huske så mange detaljer. Jeg ved ikke om det skyldes at der var noget anderledes ved denne bog. Jeg kunne ikke rigtig blive opslugt af historien. Jeg skulle nærmest tvinge mig selv til at læse videre. Ikke fordi den var kedelig, for det var den ikke, men jeg var slet ikke inde i selve historien.

Will og de andre var interessante personer, selvom der ikke var nogen jeg virkelig connectede med. Jeg tror dog helt sikkert at jeg skal genlæse den en dag, altså hele trilogien, og så nogenlunde sammenhængende, så jeg virkelig får historien og personernes udvikling på en gang. Det er en af den type bøger, hvor det er en god ting at kunne huske så mange detaljer som overhovedet muligt.

Jeg har det lidt underligt med Arven, fordi jeg hverken elskede eller hadede den. Jeg har simpelthen intet forhold til den, og det irriterer mig, fordi jeg ville virkelig gerne elske den, ligesom jeg elskede de forrige bøger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.