21800827Forfatter: Mark Frost
Original titel: Alliance
Serie: Paladin Profetien #2
Antal Sider: 320
Genre: Fantasy
Forlag: Høst & Søn
Udgivet: 2014
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner: 

“Bogen er et anmelder eksemplar fra Høst og Søn

Læs også: Paladin Profetien (#1)

Det handler den om:
Anden bog i Paladin-profetien – en hæsblæsende trilogi om urgamle væsener, der truer med at tilintetgøre verden. Og om en alliance af teenagere, hvis skæbne det er at bekæmpe dem … Eller tilslutte sig dem. Serien er skrevet af Mark Frost, manden bag kult-serien Twin Peaks.For Will føles det som en evighed siden, han måtte flygte fra sit hjem forfulgt af mørkklædte mænd. Men faktisk er det ikke engang et år siden, han ankom til Centeret – en eksklusiv kostskole, hvor Will sammen med sine nye værelseskammerater både har nået at afsløre en mørk loge af ældre elever, men også opdaget nye sider af deres egne fysiske og mentale evner, som de ikke vidste, de havde. Will og hans venner bliver derfor på skolen sommeren over for at grave dybere i den århundredelange konflikt, som det snart viser sig, at ikke bare Centeret, men også de selv er forbundet til. Will må hurtigt lære at skelne ven fra fjende i forberedelserne på en kamp, der ikke kun rækker ud over skolens grænser, men også verden som han kender den.

Min mening:
Jeg har glædet mig rigtig rigtig meget til denne fortsættelse, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Jeg kunne dog dårligt huske den første bog inden jeg gik i gang med denne, så i starten havde jeg en smule svært ved at følge med i hvad der egentlig skete, men der gik ikke lang tid før det hele var kommet tilbage til mig.

Will er en speciel person, han er, for mig, ikke altid lige til at finde ud af. Han er absolut ikke en af mine yndlings fiktive personer, men jeg hader ham heller ikke, han passer rigtig godt ind i denne bog. Brooke, hun irriterer mig dog grundigt. Generelt kan jeg rigtig godt lide persongalleriet, det er bredt og troværdigt og personerne holder deres “stil” hele vejen igennem.

Handlingen er aktion præget, dog mest hen mod slutningen. Jeg er ret imponeret over alt det Frost har kunne finde på. Hele historien er begyndt at blive mere og mere indviklet, og jeg var ikke i tvivl om at Frost havde styr på sagerne. Jeg bliver mere og mere nysgerrig på hvordan det hele vil udvikle sig. Det forbløffer mig hvordan Frost har kunne blande genetik, overnaturlige evner, politik og en urgammel race sammen. Det er fantastisk.

Dog må jeg sige en ting jeg hader ved denne bog, og det er slutningen! Det er virkelig en af de ondeste cliff-hangeres jeg længe har læst. Jeg vil jo bare gerne læse den næste bog lige nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.