6114921Forfatter: Maria V. Snyder
Original titel: 
Fire Study
Serie:
Study Series #3
Antal Sider:
441
Genre:
Fantasy
Forlag:
MIRA
Udgivet:
2009
Sprog:
Engelsk
Kilde:
Paperback
Stjerner:

Læs også: Poison Study (#1), Magic Study (#2)

Det handler den om:
The apprenticeship is over
Now the real test has begun

When word that Yelena is a Soulfinder — able to capture and release souls—spreads like wildfire, people grow uneasy. Already Yelena’s unusual abilities and past have set her apart. As the Council debates Yelena’s fate, she receives a disturbing message: a plot is rising against her homeland, led by a murderous sorcerer she has defeated before.…

Honor sets Yelena on a path that will test the limits of her skills, and the hope of reuniting with her beloved spurs her onward. Her journey is fraught with allies, enemies, lovers and would-be assassins, each of questionable loyalty. Yelena will have but one chance to prove herself—and save the land she holds dear.

Min mening:
Jeg elsker den!
Så kort kunne min anmeldelse egentlig gøres. Jeg kan stadig rigtig godt lide Yelena. Hun roder sig simpelthen ud i så mange problemer, at man sidder og krummer tærer. Man kunne egentlig godt overveje, om det ikke kunne gå hen og blive for meget. Men det synes jeg ikke. For selvom der er mange problemer, så mange at Yelena selv kan have svært ved at overskue det hele, og alle spørgsmål kører rundt i hovedet på hende, så kommer det så naturligt, at det ikke virker forceret.
Valek! Behøver jeg sige mere? Jeg kan virkelig godt lide Valek, og det har ikke ændret sig efter denne bog. Jeg synes han er genial, og en af mine yndlingskarakterer i disse bøger.
Handlingen er der fuld knald på. Vi er lidt tilbage i den “gamle” stil fra den første bog, fordi noget af handlingen foregår i Ixia, ligesom den gjorde i Poison Study, hvor Magic Study foregår i Sitia. Denne bog foregår i en blanding af de to lande. I like!
Skrivestilen er der ikke så meget at skrive om. Den er den samme som i de foregående bøger, og den er god. Jeg kan i hvert fald rigtig godt lide den, og synes den er beskrivende på en måde, så mens jeg læste, kunne jeg sagtens forestille mig, at det var mig der var der, og gennemgik alle de ting som Yelena gennemgår

1 Comment on Maria V. Snyder: Fire Study

  1. Hmm, den vil jeg da have føje til på goodreads så 🙂 Selvom er er lidt meh, nu du siger det der med at krumme tæer. Jeg hakkede mig igennem serien “Raija” og den er simpelthen så sørgerlig, at jeg næsten ikke tør læse resten – tragedie på tragedie, det er lige til at blive i dårligt humør af :S Sådanne bøger behøver jeg nemlig ikke flere af ^^”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.