Jeg blev for noget tid siden kontaktet af Tina fra People’s Press om jeg ikke ville indgå et samarbejde. Da Mari Jungstedt kom til Danmark, og skulle holde et foredrag tirsdag den 29 maj. Det blev streamet live på internettet, så man kunne sidde derhjemme og følge med.
Mari Jungstedt virker rigtig sød, dog forstod jeg ikke så meget af, hvad hun sagde, mit svenske er desværre ikke så godt, som det måske burde hehe. Men jeg fangede da noget hist og pist.
Blev også tilbudt at få hendes nyeste bog Den dobbelte tavshed, det sagde jeg ja tak til, og dagen efter lå den i min postkasse 🙂 Jeg indrømmer, at jeg har aldrig nogensinde læst en krimi før, også derfor jeg sagde ja, for en gang skal jo være den første. Glæder mig til at få den læst, og regner med at gøre det her snart 🙂
Der lå også et sødt lille postkort i bogen fra Tina, hvor der stod God Læselyst. Det er sødt synes jeg 🙂

1 Comment on Mari Jungstedt og krimi

  1. Heldigvis var jeg da ikke den eneste, der havde svært ved at forstå hende… x) Jeg er virkelig skidt til svensk (og det til trods for, at min far er svensker, haha). Det var i øvrigt også min første krimi. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.