I maj har jeg fået læst 10 bøger, hvilket jeg er godt tilfreds med, eftersom jeg har haft eksamener i slutningen. 7 fysiske bøger og 3 på kindle.

SONY DSCDen dårligste jeg har læst har været Usynlighed af Andrea Cremer og David Levithan. Den bedste bog jeg har læst er helt klart Obsidian af Jennifer L. Armentrout (Samt efterfølgeren Onyx) Manner de var gode!

SONY DSCHar I læst noget godt?

5 Comments on Maj wrap-up

 1. Jeg fik læst 3 gode børnebøger denne måned samtidig med at jeg kæmpede mig igennem Moby Dick (er dog ikke færdig endnu)…

  Det er dejligt at følge din challenge da det giver mig lyst til at læse lidt mere end hvad jeg egentlig har tid til…selvom jeg er lidt lost med næste måneds tema, jeg har ikke rigtig nogle bøger i den kategori.

  • Det er også flot! Moby Dick ville jeg aldrig personligt give mig i kast med!

   Jeg er glad for at min challenge kan hjælpe sådan 🙂 Jeg ville gerne hjælpe med næste måneds tema, men jeg ved jo ikke hvad du ejer. Kan du ikk låne på biblioteket?

   • Ja jeg kan låne på et biblioteket.

    Jeg gik i kast med Moby Dick fordi Rikke fra paperbackcastel lavede fælleslæsning på den. Men den er noget svær at komme igennem selvom starten er rigtig god.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.