I maj har jeg fået læst 6 bøger, hvilket jeg er godt tilfreds med. I slutningen af måneden gik det dog lidt ned af, fordi min eksamens periode er startet, og varer indtil slutningen af juni.

SONY DSC

Jeg har læst 4 fysiske bøger og 2 kindle bøger. Den bedste bog har været Darkfever af Karen Marie Moning. Den er en genlæsning og en af mine absolut yndlingsbøger. Jeg har genlæst den fordi jeg skal bruge den i min mundtlige eksamen i mit valgfag Paradigmatic Perspectives of Fantasy Literature, hvor jeg skal op den 18 juni. Den dårligste bog jeg har læst er The Great Gatsby som jeg hurtigt læste i forbindelse med min Amerikansk Litteratur eksamen. Den var som sådan ikke dårlig, jeg fandt den bare ufattelig kedelig og havde svært ved at holde mig vågen gennem læsningen. Jeg har også læst Hidden Huntress af Danielle L. Jensen på kindle som udkommer i starten af Juni, jeg fik den til anmeldelse gennem Netgalley. Derudover har jeg faktisk godt kunne lide alle de bøger jeg har læst, så en ret god læsemåned hvis jeg selv skal sige det 🙂

Til min challenge har jeg fået læst 3 bøger som samlet giver mig 6 points. Det drejer sig om Uden Glemsel, The Elite og Hidden Huntress. Jeg har ikke færdig læst nogen serier i maj måned.

SONY DSC

Har I læst noget godt denne måned?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.