Der er lidt stille for tiden. Det skyldes flere ting. Mest at jeg har gang i eksamener, og de sluger ret meget tid. Jeg får ikke rigtig læst. Jeg fik læst én bog færdig i maj. Så der kommer ikke en opsummering. What’s the point? Jeg har dog læst en del til både studie og i to anmeldereksemplarer. Juli og august kommer til at stå på masser af læsning. Det har dog ikke stoppet mig fra at købe nye bøger. Det er blevet til en hel del, fra Arnold Busck, Saxo, Gyldendal, Harpercollins, Alvilda, Tellerup og Carlsen. Jeg magter ikke at skrive ved hvert billede, hvor bogen kommer fra. Der kommer bare billedspam om et øjeblik. Vil du vide nærmere, er du mere end velkommen til at spørge  🙂

Har du læst nogle af bøgerne? Jeg glæder mig til dem alle, og jeg ville ønske at jeg kunne læse dem alle sammen lige nu. Jeg er i øjeblikket i gang med Thors Hammer af Rick Riordan. Og den er god indtil videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.