9950767Forfatter: Lotte Garbers
Original titel: Prøverummet
Serie:
Antal Sider: 251
Genre: Fiction
Forlag: Pretty Ink
Udgivet: 2009
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Bogen er et anmelder eksemplar fra sinful.dk
(Vær obs på erotisk indhold på siden)

Det handler den om:
Hvem kan leve uden lyst og forførelse? Hver eneste dag opstår der masser af situationer, som kunne være blevet til erotik – en flirtende ekspedient i butikken, en forførende fyr i bussen, sanselige bekendtskaber på rejsen i syden … Hvad nu, hvis vi havde grebet de øjeblikke? Hvad kunne de have udviklet sig til?

Prøverummet er 10 historier om den erotik, der opstår i øjeblikke, hvor vi er åbne over for den. Om manden, der bliver nedlagt af en stærk, sanselig
kvinde midt under konfirmationsfesten; om kvinden, der bevæger sig gennem Marseille som en kælen hunkat i løbetid, på jagt efter et hurtigt
knald; om hustruen, der pirres voldsomt af, at en fremmed kvinde vil have sex med hendes mand.

Min mening:
Denne er faktisk en smule svær at anmelde, fordi bogen består af 10 noveller og ikke en samlet roman. Jeg vil ikke anmelde hver enkel novelle, men give en overordnet anmeldelse af alle novellerne samlet.

Garbers kan helt sikkert noget med ord, skrivestilen er rigtig god. Let og flydende. Dette er også det jeg vil kalde en erotisk historie for kvinder, den blev ikke vulgær på noget tidspunkt.

Ikke alle novellerne var lige gode, nogle var rigtig gode, men så var der andre hvor jeg stod en smule af, og bare skulle have dem overstået. Der er blandt andet en hvor det er to kvinder. Jeg har intet imod homoseksuelle, men novellen bare ikke lige mig. Der var også nogle stykker hvor utroskab kom ind i billedet, og der står jeg også en smule af.

Denne bog er den første jeg læser i den lumre afdeling af litteratur. Jeg er nok en af de eneste personerne der ikke har læst 50 Shades of Grey.

Læs mere her: http://www.sinful.dk/lotte-garbers-proeverummet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.