18518522Forfatter: Livia Blackburne
Original titel: Poison Dance
Serie: Midnight Thief #0.5
Antal Sider: 54
Genre: Fantasy
Forlag: Lion’s Quill Press
Udgivet: 2013
Sprog: Engelsk
Kilde: Kindle
Stjerner:

“Novellen er et anmelder eksemplar fra forfatteren”

Det handler den om:
James is skilled, efficient, and deadly, a hired blade navigating the shifting alliances of a deteriorating Assassin’s Guild. Then he meets Thalia, an alluring but troubled dancing girl who offers him a way out—if he’ll help her kill a powerful nobleman. With the Guild falling apart, it just might be worth the risk. But when you live, breathe, and love in a world that’s forever flirting with death, the slightest misstep can be poison. Poison dance is approximately 14,000 words, or 54 printed pages.

Min mening:
Dette er en kort novelle som på sin vis introducerer Midnight Thief der udkommer til sommer (Tror jeg i hvert fald, at den introducerer) Novellens største svaghed er længden, den er ret kort, og den er bygget en smule underligt op. Starten er langsom og bygger en spænding op og vi lærer langsom personerne at kende. Den slutter dog virkelig brat. Og jeg mener virkelig meget, det synes jeg i hvert fald, og jeg sad helt forvirret og tænkte, hvor er resten? Hvad skete der lige her?

Jeg har svært ved at danne mig et indtryk af personerne, fordi den er så kort, og vi ikke når at lære dem bedre at kende. Universet kan jeg dog rigtig godt lide, og jeg glæder mig til at læse mere til det i Midnight Thief.

54 sider er ikke meget til at bygge en god historie på, og egentlig klarer Blackburne det godt, men ja slutningen er al for brat! Jeg ved dog ikke om det hænger sammen med Midnight Thief, det håber jeg lidt. Eller faktisk så er det ikke slutningen, men noget lige inden slutningen hvor det virker som om der mangler en stor bid. Ærgerligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.