SONY DSC

Forfatter: Line Kyed Knudsen | Original titel: Himlen Brænder | Serie: Hvidt støv #1 | Antal Sider: 244
Stjerner:

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Gyldendal

Jeg glædede mig virkelig meget til denne, for jeg kunne ret godt lide den første, selvom den alligevel manglede et eller andet. Men på samme tid, så frygtede jeg den også, for 2’ere har en tendens til at være mere sløve end den første. Ikke altid, men tit. Det var ikke tilfældet her. Nøj hvor var den bare god!

Der er noget specielt over stemningen til denne bog. Jeg kan ikke helt forklare det. Det er lidt samme følelse jeg får når jeg ser The Walking Dead. I love it. Det er den følelse jeg har savnet i de andre (omend få) zombie bøger jeg har læst. Den totale følelse af håbløshed men viljen til at overleve.

Jeg kan godt lide Emily og resten af gruppen, men jeg har dog ingen favoritter, bortset fra Liam. Ham kunne jeg virkelig godt lide! Er der noget der dog forvirrer mig en anelse, så er det navnene og stedet. Jeg kan ikke finde ud af hvor det hele foregår. Der er så mange ‘engelske’ navne blandet med danske. Hmm. Måske bare mellemland?

Det meste af handlingen går på at finde mad og vand, for det er en stor mangelvare på hospitalet. En anden side er sikkerhed. Hvor kan de dog være i sikkerhed henne? Der foregår også nogle andre ting, ting der lurer lige under overfladen, og som jeg får ud fra bliver udforsket nærmere i næste bog, og hvor jeg dog glæder mig!

Jeg elskede virkelig denne bog, det føltes som en rigtig apokalyptisk zombie bog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.