Inspireret af Katja vil jeg lave Life of a Blogger indlæg, som NovelHeartbeat har startet. Jeg synes det er en rigtig fin måde at lære personen bag bloggen at kende

Denne uge hedder emnet natur. Jeg elsker naturen, det skal ikke være nogen hemmelighed. Hvis jeg havde mulighed flyttede jeg gerne ud i en lille hytte midt i skoven eller i bjergene.

Før i tiden var skoven mit favorit sted. Jeg elsker skove. De kan være så flotte, mystiske og ja, bare magiske. Havet har aldrig sagt mig det store. Selvfølgelig kan strande og have da være flotte, men giv mig hellere en skov. Jeg elsker at gå rundt ude i skoven, og kan snildt tilbringe en hel dag der. Jeg vil gerne blive bedre til at komme i skoven, når vejret tillader det, når nu der er en skov forholdsvis tæt på hvor jeg bor.

SONY DSCEfter at jeg har været i Irland (Selvfølgelig skal jeg nævne Irland når det omhandler natur! 🙂 ) er jeg blevet helt vild med bjerge! Der er noget helt majestætisk over dem. Det kan slet ikke fanges på billeder, eller beskrives for den sags skyld. Specielt bjergene der ligger i Connemara er fantastiske! Jeg vil helt vildt gerne tilbage til Connemara, og så håbe på bedre vejr. De to gange jeg har været der, har det været overskyet og regnet, hvilket ikke gør det nemmere at tage billeder. Men det er Irland, så selvfølgelig regner det 😛

Generelt er jeg helt vild med naturen i Irland, der er så mange smukke steder at jeg ikke kan vælge et yndlingssted. Connemara står dog højt på listen! Ellers Wicklow bjergene, som var det første natur sted i Irland jeg oplevede.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.