Inspireret af Katja vil jeg lave Life of a Blogger indlæg, som NovelHeartbeat har startet. Jeg synes det er en rigtig fin måde at lære personen bag bloggen at kende

Denne uges Life of a Blogger er om ens mål og drømme. Jeg satser altid på at have nogle overordnede mål og drømme jeg stræber efter. Jeg prøver at gøre dem så realistiske som muligt, så jeg rent faktisk har en chance for at opfylde dem. Før i tiden var nogle af mine mål at komme til Irland (Hvilket er opfyldt 4 gange nu) og lære at spille violin (Delvist opfyldt – jeg lærer stadig)

lifeofabloggerI øjeblikket er en af mine nye drømme igen at rejse. Jeg vil virkelig gerne til Skotland. Jeg satser på at komme af sted i år eller i 2016. Jeg vil selvfølgelig stadig gerne rejse til Irland igen og igen og igen, der er mange ting jeg gerne vil opleve der, men jeg vil også gerne opleve andre steder. Jeg ville gerne bo i Edinburgh, og så tage ud til det skotske højland. Jeg vil gerne af sted med min mor, og hvis vi kan spare penge sammen til det, vil vi gerne leje en bil, så vi ikke er afhængige af busture og helt selv kan planlægge det hele.

En anden drøm er at komme til England igen. Jeg var i London efter jeg blev konfirmeret, det er over 10 år siden. Jeg kan ikke huske så meget, og vil gerne tilbage. Jeg ville gerne tage en forlænget weekend i London, tage en dag ud af kalenderen for at se Stonehenge. Jeg vil virkelig gerne opleve Stonehenge. Og så ville jeg bruge resten af dagene i London. Jeg har ingen foreløbige planer om at tage til England, men det bliver nok efter jeg har været i Skotland. Forhåbentligt løber England inden steder 🙂

Et af mine mål er at leve sundere og bedre. Jeg er virkelig afhængig af sodavand, chokolade og sukker. Jeg prøver langsomt at vænne mig af med det, spise sundere og ja bare være sundere. Det er svært for mig at følge kure, for i mange af de sunde opskrifter er der altid ingredienser jeg ikke kan tåle med. Det er virkelig irriterende. Derfor tager jeg det hele i mit eget tempo, og jeg vil nok aldrig komme til at leve 100% sundt, men bare lidt mere og så er jeg glad. Jeg vil virkelig gerne have lidt mere energi i løbet af dagen, og det ved jeg at jeg kan få ved at blive sundere. Og  så vil jeg jo gerne tabe mig også, men det skal nok komme det hele 🙂 Det er ikke noget der sker på en dag, men gradvist, og jeg er allerede på rette vej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.