Jeg er lidt over halvvejs i mit engelsk kursus. Jeg slutter onsdag den 7 august. Spørg mig lige om jeg glæder mig.
Jeg elsker engelsk, det skal der ikke være nogen tvivl om, men 7 timers engelsk i skolen og så ca. 2 timers lektier når man er hjemme er ret hårdt. Og så tæller jeg ikke de skriftlige opgaver med. Jeg har siden jeg startede skrevet 7 skriftlige opgaver. Og det er nogle syge nogle -.- Der er det normale som essay, men så også artikel, press release, en tale, email og blog! Ej men hvem dikterer hvordan en blog skrives? De andre opgaver er egentlig nemme nok, fordi vi har en opskrift på hvordan det skal gøres, men ikke med bloggen. Bare at der skal være en overskrift, og det skal være din personlige mening, men den må heller ikke blive for personlig. Jeg har endnu ikke fået min første blog tilbage, og har lige skrevet en til her i weekenden. Så jeg er lidt spændt på hvordan det er gået. Vi får karakterer for alle vores opgaver, og indtil videre er det stødt gået opad med mine, hvilket er dejligt.

SONY DSC

Sådan ser mine weekender typisk ud, når der skal laves skriftligt arbejde. Forstil jer så lige en masse papirer og bøger rundt om computeren også ^^

Hvis jeg ikke tæller weekend med, så er der 8 skoledage tilbage. Det er virkelig mærkeligt at tænke på at det næsten er slut. Og så kommer eksamenerne. Først den mundtlige enten den 12 eller 13 august og derefter den skriftlige den 19 august.
Jeg glæder mig til det hele er overstået, og jeg forhåbentligt har bestået. Kryds fingre 🙂

1 Comment on Lidt over halvvejs

  1. Hvor skønt at du snart kan se en ende på det besværlige kursus. Men hvor er det dog rart, at karaktererne er fint opadgående og din drømmeuddannelse snart udsender svar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.