I Irland regner det. Og det regner meget. Derfor har jeg altid et par gummistøvler med mig, samt en jakke. Ellers ville jeg sikkert være konstant gennemblødt! Haha. Nu har jeg allerede et par, men hvis jeg en dag skulle have dem udskiftet eller de går i stykker, kunne jeg godt tænke mig parret vist på billedet. De minder om det Little Marcel laver. Bare prøv at gå ind og se deres stribede kufferter (Der minder om min!) Det kunne være rigtig sjovt at rende rundt deroppe med min stribede kuffert og gummirøjsere 😀

Ikke-navngivet-2 kopi

Og ja, man skulle også gerne have en vandtæt jakke, og i Irland er det en god ide hvis den er varm og vindtæt. Ellers kommer man til at fryse! (Min egen regnjakke er virkelig tynd! Så er det godt jeg kan tage den uden på min efterårsjakke eller have masser af tykke trøjer inden under)

1 Comment on Let it rain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.