Forfatter: Lene Kaaberbøl | Original titel: Den grusomme kejserinde | Serie: W.I.T.C.H. #5 | Antal Sider: 128
Stjerner:

Sidste bog indtil videre. Det har været et skønt gensyn. Den grusomme kejserinde var en hyggelig og fantastisk lille fortælling. Vi er i en hel anden verden og kultur, og det var fantastisk. Jeg elskede handlingen med spejlet og lygten. Der var ufattelig meget mystik. Denne bog snakker også en smule om sorg, hvilket jeg synes er rigtig fint. Sorg er en del af livet, og det er vigtigt at snakke om. I den grusomme kejserinde rejser heksene til en anden verden, som de gør i alle bøgerne, men de må kæmpe lidt mere for at finde ud af hvordan de skal komme af sted. Hay Lin er en fantastisk karakter, så glad og sprudlende. Jeg elsker specielt samarbejdet i denne bog. Det er så fedt og hyggeligt. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse videre om pigerne, og sukker efter mine gamle blade som jeg ikke har længere. Det er virkelig en hyggelig og finurlig fortælling. Bøgerne kan sagtens læses individuelt, men jeg anbefaler stadig at læse dem alle, da vi følger forskellige piger hver gang, og de bidrager alle med noget specielt, og vi lærer om både dem og deres retmæssige elementer. Hvis du kunne styre et element, hvilket skulle det så være?

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Alvilda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.