18107808Forfatter: Lee Nichols
Original titel: Surrender
Serie: Haunting Emma #3
Antal Sider: 287
Genre: Paranormal
Forlag: Tellerup
Udgivet: 2013
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Læs også: Hjemsøgt (#1), Forræderi (#2)

Det handler den om:
Emma samler al sin kraft af vrede og frustrationer og sender en strøm af ord ind i Det Hinsides: Jeg skal nok finde dig, Neos. Og så kommer du til at betale. Men er Emma stærk nok, for hendes team er ved at gå i opløsning, og Bennett er så påvirket af asarum at han slet ikke er som han plejer at være …

Min mening:
Denne serie har virkelig korte beskrivelser, hvilket egentlig er lidt ærgerligt, fordi det giver ikke en lyst til at læse serien. Tilgengæld er de danske covers meget pænere end de originale! 2’eren var jeg ikke lige så vild med som den første, så jeg var ret spændt på hvordan jeg ville have det med denne. Jeg blev dog en smule skuffet, desværre.

Emma ændre sig ikke rigtig, hvis hun gør har jeg i hvert fald ikke opdaget noget. Bennett er ikke blevet bedre, tværtimod. Derfor er jeg stadig ikke vild med deres kærlighed. Så vidt jeg husker, bruger Emma et udtryk om at det er sand og ægte kærlighed der vil vare for evigt, da hun snakker sammen med Natalie mener jeg (Jeg skrev det ikke ned, men noget i den dur) Det gjorde mig en anelse sur og tvær. Jeg føler ikke deres kærlighed er oprigtig eller længerevarende, men netop er den teenage-forelskelse som Emma påstår det ikke er.

Emma’s forældre er nogle af de værste fiktive forældre jeg er stødt på, og de bliver absolut ikke bedre gennem historien, selvom forfatteren vidst forsøger at få dem til at virke bedre. Jeg kunne næsten skrive en hel roman om hvad der er galt med dem, og hvorfor jeg hader dem.

Celeste, Anatole og Libertineren er dem der trækker historien op, jeg kan virkelig godt lide dem, og ville ønske at de havde fyldt en anelse mere i historien.

Handlingen var kedelig for at sige det ligeud. Det var først ved slutningen at der begyndte at ske lidt, og da der endelig kom lidt fart over feltet sluttede bogen. Slutningen, som der er bygget op til gennem alle tre bøger, var virkelig plat og overfladisk. Forfatteren har brugt mere tid og energi på kærligheden mellem Emma og Bennett (og andre) end det store episke opgør til sidst. Det er virkelig ærgerligt. Det er ikke en serie jeg kommer til at genlæse, for den sidste bog ødelagde det virkelig for mig.

2 Comments on Lee Nichols: Overgivelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.