Forfatter: Lee Nichols
Original titel: Deception
Serie: Haunting Emma #1
Antal Sider: 351
Genre: Paranormal
Forlag: Tellerup
Udgivet: 2012
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner: 

Det handler den om:
Emma er bange for at hun er ved at gå fra forstanden, for hvorfor kan hun både se og høre spøgelser, og hvad vil de hende?

Min mening:
Denne bog har jeg haft fået anbefalet kraftigt! Men når jeg læste bagside teksten, blev jeg meget skeptisk. Den lød altså ikke af noget særligt, så kunne ikke lige få det til at hænge sammen i mit hovede, at den skulle være fantastisk. Så det var med en blanding af skepsis og høje forventninger at jeg gik i gang med denne bog. Og lad mig bare sige, at jeg slet ikke blev skuffet!
Jeg elsker skrivestilen, den er dejlig let og man kommer hurtigt ind i 17 årige Emmas tankegang. Og hun er præcis som jeg kan forestille mig en 17 årig pige er. Min yndlingskarakter er nok Martha. Hun er simpelthen bare så herlig, og jeg elsker at læse om hende.
Den ligger op til rigtig god spænding, og man griber sig selv i at sidde og undre sig over hvad der nu vil ske. Jeg skulle i hvert fald hele tiden læse endnu et kapitel for at finde ud af hvad der skete.
Og slutningen ligger ret meget op til 2’eren. Den glæder jeg mig enormt meget til at læse!

2 Comments on Lee Nichols: Hjemsøgt

  1. Muligvis. Men jeg vil ikke risikere, at nogen har rettighederne til det, så jeg ender i retten. Min far har lovet at hjælpe med at tjekke det ud. Gid jeg kendte en advokat.

    Hvis jeg skal flytte til Berlin, skal jeg have mig et job dernede, for ellers har jeg jo ikke råd, og det er nok ret svært at finde et job i Berlin. Især når man ikke snakker flydende tysk, og især når det kun er for et par måneder. Men jeg har da ikke opgivet håbet. Nu må vi se 🙂

  2. Hehe, ja, det kræver lidt tilvænning at undvære sidemenuen tror jeg. Men en del af det er blot rykket ned i bunden af bloggen. Og det der helt er flyttet var ting der jo egentlig ikke behøvede at være der. :p

    Nu må vi se om jeg selv kan vænne mig til det. Men det her design giver mig muligheden for at kunne vise nogle større billeder frem – Hvilket jeg har savnet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.