18107802Forfatter: Lee Nichols
Original titel: Betrayal
Serie: Haunting Emma #2
Antal Sider: 316
Genre: Paranormal
Forlag: Tellerup
Udgivet: 2013
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Læs også: Hjemsøgt (#1)

Det handler den om:
Emma får skylden for Cobys død. Og Bennett som hun elsker, forlader hende.

Midt i dette kaos må hun koncentrere sig om at bekæmpe Neos.

Men han er hele tiden et skridt foran …

Til sidst må Emma indse at en af hendes allernærmeste forråder hende. Men hvem ?

Min mening:
Jeg kunne virkelig godt lide den første bog, denne levede dog ikke helt op til mine forventninger. Den var dog ikke dårlig. Det føles lidt som om pusten er gået lidt af historien.

Jeg kan godt lide skrivestilen, dog ikke den bedste jeg har oplevet, men den underholdte mig og var let. Handlingen var også okay, jeg synes dog der manglede et eller andet. Jeg kan ikke præcis sige hvad.

Emma kunne jeg godt lide, men hendes og Bennett’s forhold gik mig en smule på nerverne. Bennett bryder jeg mig ikke så meget om. Hans attitude og opførsel. Nej tak. Lukas og Natalie kan jeg tilgengæld godt lide. Mine favorit personer er dog husspøgelserne Celeste og Anatole. Jeg elskede hver en del med dem, og jublede når de kom. De er simpelthen så herlige. Hele konflikten mellem Emma og Sara og Harry og resten af skolen er jeg ikke fan af. Den er lidt for opstillet og kunstig.

Alt i alt var det en okay bog, men den manglede lidt og jeg var desværre ikke så vild med den som den første. Jeg skal dog klart læse den sidste, for jeg vil gerne vide hvordan det hele ender.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.