Forfatter: Lauren Kate
Original titel: Fallen
Serie: Fallen #1
Antal Sider: 399
Genre: Paranormal
Forlag: Tellerup
Udgivet: 2010
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Det handler den om:
Luce har mistet sin kæreste i en brand.
Hun er overbevist om at skyggerne der har forfulgt hende hele livet, har noget med ulykken at gøre, men kan intet huske.

Alle mener til gengæld at hun selv er skyld i branden og som straf sendes hun på Sword & Cross, en kostskole for vanskelige unge, og her møder hun den mystiske Daniel …

De sorte skygger er første bind i Fallen-serien:
En verden med faldne engle, mystik, sorg og romantik

Min mening:
Jeg havde hørt rigtig meget godt om denne bog, og havde skruet min forventning helt til tops, det skulle jeg ikke. Jeg sidder lidt med følelsen af at være skuffet. Den er ufattelig langsom om at gå igang, og består næsten ikke af andet en sorg de første jeg ved ikke hvor mange sider. Det var lidt for meget. Jeg havde svært ved at koncentrerer mig om bogen.
Lauren er dog god til, at beskrive personerne, og få dem til at virke mere livlige, og der er da også nogle ting jeg ikke lige havde forventet.
Da den endelig går igang, tænker jeg jubii, men bliver lidt paf. Jeg bryder mig absolut ikke om den måde hun har lavet englene på, jeg synes de er alt for søde og nuttede. Selv der kommer mere “action” så formår den stadig ikke at fange hele min opmærksomhed.
Det er i hvert fald helt sikkert, at jeg skal ikke læse fortsættelsen til denne bog. Den var sådan en skuffelse, desværre.
Det eneste gode ved denne bog er faktisk coveret. Det synes jeg er vildt fedt.

1 Comment on Lauren Kate: Fallen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.