Sponsoreret af Plusbog.dk

Plusbog har lanceret et nyt budskab der hedder læs hele livet. Det går kort sagt ud på at man kan læse hele livet og i en god bog kan man læse om hele livet. Du kan læse mere om det fantastiske budskab lige her. Jeg synes det er et fantastisk budskab. Jeg har altid elsket at læse, og jeg mener at læsning kan bidrage med så meget godt til livet og hverdagen. I forbindelse med læs hele livet, har jeg fået lov til at afholde en konkurrence.

Jeg har selv læst det meste af livet, og jeg elsker at læse. Jeg synes læsning er utrolig vigtigt, og det kan bidrage med så meget. Det var faktisk ret svært at vælge en bog til konkurrencen her, for der findes utrolig mange gode og vigtige bøger i verdenen, bøger som man sagtens kan læse hele livet, men mit valg faldt på en forholdsvis ny bog, som jeg selv var helt vild med.

Bogen jeg sætter på højkant er Sjælehenteren af Katja Berger. Det er en fantastisk roman med et smukt budskab, og jeg synes helt klart at det er en bog man kan læse hele livet udover at man kan læse om livet (og døden). Sjælehenteren har så mange lag, og jeg synes alle skal have en chance for at læse den.

For at deltage skal du skrive en kommentar, hvor du fortæller hvilken bog du synes man kan læse hele livet og hvorfor.

Konkurrencen slutter den 18 oktober, og vinderen bliver kontaktet direkte bagefter.

12 Comments on Læs hele livet + en konkurrence

 1. Jeg tror jeg vil vælge Papirprinsessen, da jeg synes det er en virkelig smuk bog, der viser hvor hurtigt alt kan gå galt hvis man ikke kan stole på hinanden.

 2. Sikke en dejlig bog, “Sjælehenteren”, den ville jeg så gerne læse.
  Min mor døde for nogle år siden og hver gang vi nærmer os hendes fødselsdag, her i oktober, så tænker vi og især jeg: Hvor er hendes ånd?
  Har en skytsengel eller sådan hentet hende et smukt sted hen??
  De bøger jeg kan læse igen og igen er bøger af Louise L. Hay.
  Jeg vil ønske dig et smukt lunt efterår:-)

 3. Jeg har altid været vild med Harry Potter serien, men specielt Harry Potter og halvblodsprinsen, har været min favorit længe. Det er for mig en bog om venskab, kærlighed, bedrag og håb, selv når alt ser værst ud. Det er en bog om temaer alle oplever i livet hele tiden, og derfor også for mig en aktuel bog i alle forskellige henseender, og derfor en bog man kan hive frem ‘hele livet’ 🙂

 4. Det er nok et cliche-svar, men Harry Potter vil altid have en stor værdi i mit læsehjerte! Man opdager gang på gang nye ting om det magiske univers. Knus 🙂

 5. Jeg synes, at man kan læse Harry Potter serien hele livet. Gennem serien kommer man igennem mange forskellige budskaber, som skifter betydning og værdi afhængig af, hvor man er i livet på det givne tidspunkt. Det har jeg oplevet på egen krop netop med disse bøger og min forståelse og opfattelse af både bøgerne og livet har ændret sig i fra første gang jeg læste dem til nu og hver gang jeg læser dem. ?

 6. Godt spørgsmål!
  Der er da et par forskellige bøger som jeg synes man kan læse hele livet, og hvis jeg kun må vælge en bliver det Djævelens Lærling af Kenneth Bøgh Andersen. Jeg synes at det er en bog som fortæller om livet og døden, og alt som det måtte indeholde.

 7. Der er selvfølgelig mange bøger man kan læse hele livet og vi har jo alle sammen forskellige meninger når det kommer til netop dette emne 😉
  Jeg kunne læse Vampire Academy serien af Richelle Mead igen og igen, hele livet (håber jeg). Jeg har allerede læst serien utallige gange og har ingen planer om at stoppe. Serien for mig er ensbetydende med gode minder, letsindige stunder og eskapisme. Når jeg ikke er i læse-humør så ved jeg, at hvis jeg begynder på denne serie, så sluger jeg alle seks bøger råt, jeg ved hvor jeg har bøgerne og de hjælper mig altid igennem mine lavpunkter.

 8. Jeg synes, man kan læse Astrid Lindgrens bøger hele livet – fx Madicken. Elsker hendes skønne univers – om det så er på Junibakken, i Bulderby, Lønneberg eller et helt andet sted.

 9. Jeg har rigtig mange bøger, jeg synes, man kan læse igennem hele livet. Men jeg kommer især til at tænke på eventyr. De udvikler sig jo nærmest bare i takt med, at man selv gør netop dette.

 10. Astrid Lindgrens univers er et af mine ynglings, og samtidig er det en stor del af min barndom, da jeg har hørt historierne utallige, utallige gange. Det er derfor bøger, jeg vil læse hele livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.