SONY DSC

For et stykke tid siden havde Danielle L. Jensen forfatteren af Stolen Songbird en giveaway, hun gave swag fra hendes nye bog Hidden Huntress, som er 2’eren til Stolen Songbird. Det er godt nok lidt tid siden jeg modtog det, men tænkte at jeg ville vise det frem på bloggen. Der er et signeret bogmærke, et signeret bookplate (Som endda er signeret personligt!), som jeg skal ha’ sat ind i bogen samt et postkort, hvor hun har skrevet en lille hilsen.

Jeg blev virkelig overrasket over at det var signeret personligt! Hun havde blot skrevet at det blev signeret, så det var virkelig en dejlig overraskelse. Hun gav det væk så længe hun havde frimærker, så jeg skyndte mig at sende en mail, og var ret heldig! Jeg er virkelig glad for det! Lige så snart jeg har nogle flere penge mellem hænderne skal jeg have fingrene i begge bøger fysisk. Jeg har dem som kindle bøger, hvor jeg har fået dem til anmeldelse fra forlaget. Jeg jublede også da jeg fik Hidden Huntress kan I tro.

Jeg elsker virkelig at have bogmærker og diverse andre ting fra bøger, specielt når det er signeret! Hvad med jer?

2 Comments on Lækkerier i postkassen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.